Suomen Nettikaupan tarina - se kertoo sinusta!

Sinä haluat epäilemättä säästää rahaa - etenkin, jos voit saada saman tuotteen vähemmällä rahalla, tai vielä parempi, saada paremman tuotteen vähemmällä rahalla.

Kuten tiedämme, valtaosa tuotteista on Suomessa melko kalliita. Etelänreissulla tekee monesti mieli ostaa puoli kauppaa tyhjäksi, koska tavarat ovat aivan eri hintaluokassa, kuin Suomessa.

On luonnollisestikin turhauttavaa, että kotikaupungin supermarketissa tavaroiden hinta muodostuu itse tuotteen lisäksi isosta verorasitteesta, kuljetuskustannuksista, isosta liiketilasta ja varastosta, liian byrokraattisesta ja isosta hallinnosta, jättimäisestä markkinointibudjetista ja niin edelleen.

Totuus on, että, itse tuotteet eivät maksa maailmassa paljoa. Tämä on käynyt minulle hyvin selväksi johtaessani kansainvälisiä nettikauppoja. Suomessakin lähes jokaisesta tuotteesta löytyy merkintä, että se on tehty Aasiassa, vaikka emme aina tule ajatelleeksi asiaa.

Miksi sinun ja muiden suomalaisten siis pitäisi maksaa tuotteista "turhaan" liikaa? Ei pidä enää. Suomen Nettikaupan tehtävä on auttaa sinua säästämään rahaa. Emme kuitenkaan halua tinkiä laadusta, vaan varmistamme sekä toimittajat että itse tuotteet, ennen kuin otamme ne valikoimiimme. Lisäksi pyrimme tuomaan Suomen markkinoille ensimmäisenä uutuustuotteita.

Suomen Nettikaupan yritysrakenne on hyvin kevyt, jotta voimme hinnoitella tuotteet hämmentävän edulliseksi sinua varten. Haluamme, että voit tänä vuonna hankkia tuplamäärän joululahjoja samalla rahalla, tai vastaavasti käyttää vain puolet budjetistasi.

 Haluamme, että sinä saat enemmän vähemmällä. Jotta sinä säästät rahaa.

 

- Jonne Välilä, Suomen Nettikaupan kauppias