Ostaminen, toimitus- ja palautusehdot

Ostaminen, toimitus- ja palautusehdot

 

Meillä maksat kätevästi valintasi mukaan kotimaisilla nettipankkitunnuksilla, pankki- tai luottokorteilla, MobilePaylla tai OP laskulla. Suomen Nettikauppa ei näe, käsittele tai tallenna maksutietojasi, vaan maksaminen tapahtuu Osuuspankin tytäryhtiön Checkout Finlandin tarjoamana. Suomennettikauppa.fi-sivustolla olevat hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, sillä ne toimitetaan sinulle alv-vapaasti EU-alueen ulkopuolelta. Poikkeuksena tähän ovat Erikoistuotteet Euroopasta -kategorian tuotteet, jotka sisältävät alv:n ja lähetetään EU-alueen sisältä. Näistä tuotteista saat erillisen kuitin sähköpostiisi. Voit käyttää vain yhden mahdollisen alennuskoodin tilausta kohden.

Sekä yksityishenkilöt, että yritykset voivat ostaa meiltä. Jos tilaat yrityksesi nimiin, kirjoita tilauslomakkeessa oma koko nimesi etunimen kohdalle ja koko yrityksen nimi sukunimen kohdalle.

 

Toimitus Suomeen

Suomennettikauppa.fi-sivustolta Suomeen tilattujen tuotteiden toimituskulu on aina 0 euroa.

Suomennettikauppa.fi-sivustolta tehdyt ostot toimittavat lukuisat eri EU-alueen ulkopuolella ja EU-alueen sisällä sijaitsevat toimittajat. Toimitusaika on normaalisti 1-6 viikkoa, tavallisimmin vähän alle kuukausi. Euroopasta tulevat tuotteet tulevat yleensä noin 1 viikossa. Yli 4 euroa maksavien tuotteiden toimitus on yleensä hieman nopeampaa, kuin alle 4 euroa maksavien tuotteiden. Yli 4 euroa maksavien tuotteiden lähetyksistä on saatavilla pyydettäessä seurantatunnus. EU-alueen ulkopuolelta tulevien tuotteiden osalta, kun paketti on saapunut kotimaahan, todetaan, että tuotteen arvo on alle 22 euroa eikä tuotteesta näin ollen joudu maksamaan arvonlisäveroa eikä se vaadi tullausta. Tämän jälkeen Postin kuljetettaa tuotteen koon mukaan joko suoraan kotipostilaatikkosi, tai jättää dokumentin, jonka kanssa voit hakea tuotteen lähimmästä postista tai esim. R-kioskin toimipisteestä, jolla on yhteistyösopimus postin kanssa. Dokumentista käy ilmi, mistä tuote on haettavissa ja millä aikavälillä. Tavallisimmin aikaväli on seuraavasta päivästä noin kaksi viikkoa eteenpäin. EU-alueelta tulevat tuotteet toimivat muutoin samoin, mutta niitä ei tulliselvitetä ollenkaan, eikä niissä ole 22 euron hintarajaa.

Jos Tulli ottaa epähuomiossa sinuun yhteyttä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerrot saamasi tunnuksen, jolloin hoidamme asian puolestasi välittömästi.

Ostamalla verkkokaupastamme hyväksyt, että Suomen Nettikauppa SNK Oy hoitaa puolestasi kaikki mahdolliseen tullaukseen liittyvät velvoitteet ja maksut sekä toimittaa tarvittaessa Tullille ja/tai Postille kuitin ostoksistasi ja hoitaa kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Jos tilaat useita tuotteita, lähetämme ne sinulle erilissä lähetyksissä postitusteknisistä syistä.

 

Palautusoikeus Suomeen tilatuilla tuotteilla 

Mikäli tuote ei vastaa toiveitasi, se on rikkoutunut, tai mistä tahansa muusta syystä et halua pitää sitä, voit palauttaa tuotteen. Tässä tapauksessa ilmoita palautushalukkuutesi asiakaspalveluumme 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut tuotteen. Asiakaspalvelu lähettää sinulle lisäohjeet.

Asiakkaan tulee välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet.

 

Toimitus ulkomaille

 

Mikäli haluat tilata fyysisen tuotteen ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  

Muuta

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla tuotteita Suomennettikauppa.fi-sivustolta hyväksyt nämä toimitus- ja palautusehdot. Palvelun tarjoaa Suomen Nettikauppa SNK Oy.

Verkkokaupassa ostokoriin siirrettävissä oleva tuote on ostettavissa. Poikkeustapauksissa saattaa olla mahdollista, että tavara on loppunut toimittajalta siinä pienessä välissä, joka kestää asiakkaan tekemästä tilauksesta ja tuotteen toimituspyynnön välittämisestä toimittajalle. Näissä todella harvinaisissa poikkeustapauksissa otamme asiakkaaseen yhteyttä ja sovimme joko korvaavasta tuotteesta tai rahojen palauttamisesta.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tai soittaa tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Lisäkysymyksissä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 040 545 0309. 

Asiakaspalvelun sähköposti: info@suomennettikauppa.fi

 

Päivitetty 17.10.2018