Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

 

Tätä nettisivua ylläpitää Suomen Nettikauppa SNK Oy. Koko sivustolla termit "me", "me" ja "meidän" tarkoittavat Suomen Nettikauppaa. Suomen Nettikauppa tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tiedot, työkalut ja palvelut, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla käyttäjälle, edellyttäen, että olet hyväksynyt kaikki täällä mainitut ehdot, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

 

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, käytät "Palvelua" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja ehdot joihin viitataan tässä ja / tai ovat saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä.

 

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käyttäessäsi jotain sivuston osaa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää palveluja.

 

Myös uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen myymälään, kuuluvat käyttöehtoihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata mikä tahansa osaa näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutoksista. Verkkosivuston jatkuva käyttö katsotaan muutosten hyväksymiseksi.

 

Myymälämme on ostettu Shopifyn kautta. He tarjoavat meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme.

 

1 - ONLINE-SÄILYTYSTÄ KOSKEVAT EHDOT 

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään 15-vuotias ja käytät omia rahojasi, joita sinulla on lupa käyttää.Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen (mukaan lukien muun muassa tekijänoikeuslainsäädäntö).Sinun ei pidä lähettää mitään viruksia tai mitään tuhoisaa koodia.Minkä tahansa ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluiden välittömään lopettamiseen.

 

 2 - YLEISET EDELLYTYKSET 

Pidätämme oikeuden evätä Palvelun kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.Ymmärrät, että sisältösi (ei sisällä luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja sisältäen (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta ja b) muutoksia mukautumaan liitäntäverkkojen tai -laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot tallennetaan aina verkon välityksellä.Asiakas sitoutuu olemaan kopioimatta, myymättä ja jälleenmyymättä tai hyödyntämään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai yhteyshenkilöön verkkosivustolla, jonka kautta Palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa . 

 

3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO 

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu vain yleistietoihin, eikä sitä pidä käyttää yksinomaan päätösten tekemiseen ilman, että kuullaan ensisijaisia, tarkempia, täydellisempää tai ajantasaisempia tietolähteitä. Mikä tahansa muutos tämän sivuston materiaalista on omalla vastuullasi.Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole voimassa, ja ne on tarkoitettu ainoastaan ​​viitteellesi. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että sinun on seurattava sivuston muutoksia. 

 

4 - MUUTOKSET PALVELUUN JA HINTOIHIN 

Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa.Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai palvelun lopettamisesta.

 
5 - TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivujen kautta. Näitä tuotteilla tai palveluita voi olla rajoitettuja määriä, ja niitä voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusohjeemme mukaisesti. Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti sivustolla esiintyvien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että käyttämäsi laitteen näytön väri näyttää oikein. Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä kenellekään tai mihinkään maantieteelliseen alueeseen. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjottujen tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikki tuotteen kuvaukset tai tuotteiden hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, yksinomaisen harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden poistaa kaikki tuotteet milloin tahansa. Kaikki tarjoukset tällä sivustolla tehdyille tuotteille tai palveluille ovat mitättömiä, jos ne ovat kiellettyjä. Emme takaa, että tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun hankkimien tai hankkimien muiden materiaalien laatu vastaa odotuksiasi tai että virheitä Palvelussa korjataan.

 

6 - LASKUT JA KÄYTTÄJÄTUNNUSTEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden hylätä tilaamasi tilauksesi. Me voimme harkintamme mukaan rajoittaa tai perua ostamiasi tuotteita. Näihin rajoituksiin voivat kuulua samaan asiakastiliin, samaan luottokorttiin ja / tai samaan laskutus- ja / tai toimitusosoitetta käyttävät tilaukset. Jos teenne muutoksen tai peruutamme tilauksen, otamme sinuun yhteyttä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka meidän mielestämme vaikuttavat muilta kauppiailta, ​​jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta. Hyväksyt ilmoittavasi täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälämme tehdyistä ostoksista. Hyväksyt, että päivität tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin että voimme hoitaa ostosi ja ottaa sinuun yhteyttä tarpeen mukaan. Lisätietoja saat tutustumalla palautuskäytäntöön.

 

7 - VALINNAISET TYÖKALUT 

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme tarkkaile emmekä kontrolloi.Sinä hyväksyt, että tarjoamme tällaisten työkalujen käyttöoikeuden "sellaisena kuin se on" ja "saatavana" ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman hyväksyntää. Meillä ei ole mitään vastuuta valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä.Kaikki sivuston tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuulla ja harkinnan mukaan, ja sinun on huolehdittava siitä, että olet perehtynyt ja hyväksynyt kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tarjoamat työkalut.Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien vapauttaminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja. 

8 - KOLMANNET OSAPUOLET 

Tietyt sisältömme, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla Palvelun kautta, voivat sisältää ulkopuolisia tahoja.Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten sivustoille, jotka eivät ole yhteydessä meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa sitä eikä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansilta osapuolilta tulevista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.Emme ole vastuussa mistään tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muun kolmannen osapuolen verkkosivujen yhteydessä suoritetuista toimeksiannoista aiheutuneista vahingoista tai vahingoista. Tutustu tarkkaan kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen tapahtumaa. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset on suunnattava kolmannelle osapuolelle.

 

9 - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT ASIAT 

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä lähetyksiä tai pyyntöjä, luovia ideoita, ehdotuksia, kilpailuun osallistumisilmoittautumisia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostilla, postitse tai muulla tavoin, suostut siihen, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muulla tavalla käyttää mitä tahansa välinettä eteenpäin lähettämiäsi kommentteja. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää kommentteja luottamuksellisesti; (2) korvata mahdollisia huomautuksia; tai (3) vastata kaikkiin kommentteihin.Meillä on oikeus, mutta ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka määrittelemme oman harkintamme mukaan, siten, että sisällöt ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, kostonhimoisia, halventavia, pornografisia, röyhkeitä tai muutoin kieltäviä tai rikkovat jommankumman osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja .Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko mitään kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muuta henkilökohtaista tai omaa oikeutta. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä väärennettyjä tai muuten lainvastaisia, väärinkäytöksiä tai röyhkeitä materiaaleja eivätkä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun toimintaan tai siihen liittyvään verkkosivustoon. Et saa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, joka on jonkun toisen, etkä muun tavoin harhauttaa meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista tekemistäsi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommentista, jotka sinä olet lähettänyt tai kolmas osapuoli. 

 

10 - HENKILÖTIEDOT 

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen kaupan kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit tarkastella tietosuojakäytäntömme.

 

11 - VIRHEET, EPÄSELVÄT TAPAUKSET JA HÄVITTÄMISET 

Joskus sivustossa tai palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteen toimituskuluihin, kauttakulkuun ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden virheiden, epätarkkuuksien tai laiminlyöntien korjaamiseen sekä tietojen muuttamiseen tai päivittämiseen tai tilausten peruuttamiseen, jos Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivujen tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).Emme ole velvollisia päivittämään, muokkaamaan tai selkeyttämään Palvelussa olevia tietoja tai niihin liittyviä verkkosivustoja, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palveluun tai millekään muulle verkkosivustolle ei ole määritelty päivitys- tai päivityspäivämäärää, joka ilmaisee, että kaikkia Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty. 

 

12 - KIELLETTY KÄYTTÖ 

Palvelua koskevien ehtojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomaan tarkoitukseen; b) pyytämään muita tekemään laittomia toimia tai osallistumaan niihin; (c) rikkomaan kansainvälisiä, kaupungin tai valtion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai direktiivejä; d) loukkaamaan tai rikkomaan immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) ahdistelemaan, väärinkäyttämään, loukkaamaan, vahingoittamaan, pelottelemaan tai syrjimään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) antamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) lataamaan tai lähettämään viruksia tai muuta haittaohjelmia, joita käytetään tai joita voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai muun siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerämään tai seuraamaan muiden henkilötietoja; (i) roskapostin indeksointiin tai kaavintaan; (j) mitä tahansa moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häiritsemään tai kiertämään Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön mistä tahansa kielletystä käytöstä.

 

13 - TAKUITA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS 

Emme takaa tai vastaa siitä, että palvelusi käyttö on keskeytymätöntä, ajankohtaista, turvallista tai virheetöntä.Emme takaa, että Palvelussa saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.Hyväksyt, että voimme poistaa aika ajoin Palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa Palvelun milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.Käyttäjä hyväksyy yksiselitteisesti olevans Palvelun käytöstä yksin vastuussa. Palvelu ja kaikki Palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut toimitetaan "sellaisina kuin ne ovat" käyttöösi ilman minkäänlaisia takuita tai mukaan luettuna kaikki epäsuorat takuut liittyen myyntikelpoinen laatuun, sopivuuteen tiettyyn tarkoitukseen tai kestävyyteen.Suomen Nettikauppa, sen työntekijät, omistajat ja sidosryhmät eivät missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, oikeustapauksista tai muista välittömistä, epäsuorista, satunnaisista, tai seuraamuksellisista vahingoista, mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menettäminen, korvausmenot tai muut vastaavat vahingot, olivatpa ne sitten sopimuksessa, vahingonkorvausvastuuta (mukaan lukien huolimattomuus), ankara vastuu tai muut Palvelun käyttämisestä tai palveluista hankittujen tuotteiden käytöstä tai mistä tahansa muista vaatimuksista, jotka liittyvät millään tavoin palvelun tai tuotteen käyttämiseen, mukaan lukien virheet tai laiminlyönnit, tai kaikki Palvelun tai sisällön (tai tuotteen) käytön aiheuttamat menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat käytöstä tai lähettämisestä tai muutoin saatavuudesta palvelun kautta, vaikka olisimmekin tietoisia niiden mahdollisuudesta. Koska jotkut valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli tällaisten tai satunnaisten vahingonkorvausten poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuutamme rajoitetaan lain sallimassa laajuudessa. 

 

14 - KORVAUS 

Suostut korvaamaan aiheuttamasi haitan Suomen Nettikauppa SNK Oy:lle, sen työntekijöille, omistajille, harjoittelijoille ja sidosryhmille, mukaan lukien kohtuulliset asianajajan palkkiot, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai asiakirjoista, tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

 

15 - SOVELTUVUUS

Siinä tapauksessa, että näiden käyttöehtojen määräykset ovat lainvastaisia, mitätöimättömiä tai täytäntöönpanokelvottomia, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen täysimääräisesti sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi näistä Käyttöehdoista. Tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. 

 

16 - IRTISANOMINEN 

Sopimuspuolen velvoitteet ja velat, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, jäävät tämän sopimuksen päättymiseen kaikilta osin.Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellet sinä tai me irtisano näitä. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää sivustoamme. Jos olet epäonnistunut, noudattamaan kaikkia näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, tai epäilemme että olet, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja olet vastuussa kaikista maksamastasi summista irtisanomispäivään Tämä voi evätä sinulle pääsyn Palveluihimme (tai sen osaan). 

17 - SOPIMUS 

Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen asettamat käytännöt ja toimintaohjeet muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillä ja ohjaavat Palvelun käyttöä korvaamalla kaikki aikaisemmat tai aikaisemmat sinun ja meidän sopimukset, viestit ja ehdotukset , joko suullisesti tai kirjallisesti,(mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, aikaisempien Palveluehtojen versiot).Näiden käyttöehtojen tulkintaa koskevia epäselvyyksiä ei saa tulkita käyttöehtojen laatinutta puolta vastaan.


18 - SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Nämä käyttöehdot ja mahdolliset erilliset sopimukset, joiden mukaisesti tarjoamme Teille palveluja, määräytyvät Suomen ja EU:n lakien mukaisesti.

 

19 - MUUTOKSET PALVELUN EHTOIHIN

Voit tarkastella käyttöehtojen uusimpia versioita milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, vaihtaa tai korvata osan näistä käyttöehdoista verkkosivuillamme. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa verkkosivujamme säännöllisesti muutosten varalta. Käyttämällä verkkosivustoamme tai Palvelua näiden Palveluehtojen muutosten tekemisen jälkeen hyväksyy nämä muutokset.

 

20 - TULLI

Ostamalla verkkokaupastamme hyväksyt, että Suomen Nettikauppa SNK Oy hoitaa puolestasi kaikki mahdolliseen tullaukseen liittyvät velvoitteet ja maksut sekä toimittaa tarvittaessa Tullille ja/tai Postille kuitin ostoksistasi ja hoitaa kaikki tarvittavat toimenpiteet.


21 - YHTEYSTIEDOT

Palveluehtojen kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@suomennettikauppa.com.